Redan efter sommaren i år kommer du att kunna köpa solcellspaneler hos IKEA. Och med det blev det plötsligt så mycket enklare att göra en klimatsmart och hållbart investering i ditt hem.

IKEA skriver att de vill vara ledade inom hållbar konsumtion, innovation och hållbarhet och bidra till att tackla de globala klimatförändringarna. Försäljningen av solcellspaneler är ett av fler initiativ till att hjälpa sina kunder leva ett mer hållbart liv.

Målet är att erbjuda ett tryggt och prisvärt solcellserbjudande. IKEA vill skapa det bästa och enklaste erbjudandet för sina kunder, från order till installation. Solenergi är ett av många sätt som du kan minska dina koldioxidutsläpp och samtidigt spara pengar.

Peppad? Vi med! Vill du veta när solcellerna finns att köpa nära dig kan du anmäla dig till IKEAs nyhetsbrev på deras hemsida.