Den här veckan har vi haft extra förstärkning på kontoret från våra två praoelever – Linn och Isolde. Vi bad dem berätta lite om vad de fått göra under veckan och hur de har haft det, precis som vi gjorde med Torsten, aka Totte när han gjorde sin prao här i november. Här kommer deras oredigerade ord om veckan:

Linn och Isoldes sammanfattning av att praoa på Bazooka vecka 13, 2019

 

Tjenare! (cred till dig Torsten <33 ily)

Vi heter Linn och Isolde och vi är 14, snart 15 år. Under vecka tretton har vi praoat på Bazooka AB, det har varit en rolig upplevelse.
Vi fick massor av olika saker att göra som att animera och sortera mappar i arkivet i bokstavsordning.

På den första dagen så hjälpte vi till att sortera arkiven. Det var enklare än det vi gjorde resten av veckan. Vi fick göra mappar och lägga in dem i alfabetsordning.

Dagen efter så fick vi en uppgift som vi har hållit på med under de följande dagarna. Vi fick lära oss hur man använder programmet illustrator och after effects för att kunna animera ett kort klipp. Vi började med att skissa upp en karaktär och sedan la vi in den i illustrator och började rita. När vi var klara med bilden så la vi in den i after effects och försökte förstå oss på hur man använder programmet.

Vi hade också ett annat projekt där vi skulle samla ihop kommentarer ifrån olika undersökningar till ett dokument men det blev vi klara med mycket snabbare.

Vi har haft det mycket bra och fått veta mer om hur arbetslivet fungerar. Och vi skulle gärna vilja jobba med något liknande i framtiden.