McDonalds har köpt upp den israeliska startupen Dynamic Yield i en affär som sannolikt är den största som snabbmatskedjan gjort på över 20 år.

Dynamic Yield arbetar med varumärken och teknik inom e-handel, resor, finans och media för att skapa det som beskrivits som en personlig online-upplevelse.

McDonalds kommer att använda denna teknik för att skapa en drive-thru-meny som kan anpassas till saker som väder, nuvarande restaurangtrafik och trendiga menyalternativ. När du väl har börjat beställa kan displayen även rekommendera ytterligare artiklar baserat på vad du redan har valt.

McDonalds har redan testat detta på flera platser under 2018 och planen är att lansera i USA under 2019 för att sedan gå vidare till internationella marknader. Företaget planerar också att integrera denna teknik i andra digitala produkter, som självbetjäningskiosker och McDonalds mobilapp.