Vårkänslorna har börjar spira på sina håll i landet och påsken ligger runt hörnet. Kombinationen av de två är något IKEA inspirerats av till en av deras senaste produkter – chokladharen Vårkänsla.

IKEA är som bekant kända för sina ”flat pack”-förpackningar, dvs. möbler som kommer i platta förpackningar som du (mellan svordomar och lovord om att du bannemig aldrig kommer att köpa något från IKEA igen) monterar själv. Självklart ska du då även montera chokladharen du köpt på IKEA själv i påsk.

Oroa dig inte, Vårkänsla är kanske den enklaste IKEA-produkten du någonsin kommer att montera. Chokladharen kommer platt förpackad i tre bitar – öron, kropp och ben – som du lätt pusslar ihop. Skulle du tappa tålamodet under monteringen så kan du ta ut det på chokladen och hugga in. Eller så äter du chokladen, omonterad, direkt ur förpackningen. Vi lovar att inte säga något.