På YouTube kan du hitta omåttligt många videos om smink. Du kan kan till exempel lära dig hur du får till den perfekta vingen på din eyeliner eller vilken ansiktsmask som bäst lämpar sig för din hy.

Addie Wagenknecht har tagit YouTube beauty tutorials till en helt ny nivå – hon kombinerar beauty med digital säkerhet. I sina videos testar hon till exempel ansiktsmasker, concealer eller torrschampo samtidigt som hon ger vägledning i vad du ska tänka på för att vara säker i den digitala världen.

Till exempel rekommenderar Wagenknecht att du täcker för kameran på din laptop med ett klistermärke och att du alltid ska använda lösenord på din telefon och dator. Tipsen presenterar Wagenknecht på ett lättförståeligt sätt med en gnutta humor. Hon laddar upp nya videos varannan vecka – in och följ!

Läs mer hos Fast Company