Marie Kondo och hennes KonMari-metod har blivit populärt den senaste tiden till följd av hennes Netflix-serie ”Tidying up with Marie Kondo”. Kanske är det programmet i kombination med människors personliga nyårslöften som gjort det till en sådan succé.

Har du själv testat KonMari-metoden är du bekant med processen – du går igenom dina ägodelar och känner efter om de ”spark joy” (ger dig glädje) eller inte. Om inte, så ska du ge bort dem till välgörenhet.

Nu har Julius Tarng utvecklat ett program som hjälper dig röja igenom ditt Twitterflöde med KonMari-metoden. Tarngs program Tokimeki Unfollow visar dig varje konto du följer var och en för sig och låter dig sedan välja om du vill fortsätta följa kontot, avfölja eller lägga till kontot i en Twitter-lista för att organisera de konton du följer. Tokimeki är det japanska ordet som används för ”spark joy”.

Beroende på hur många konton du följer kan det bli en tidskrävande process. Men kanske värt det om det ger dig ett städat och organiserat Twitterflöde.