Fredag den 15 mars håller Time Well Spent Sweden ett event på Biograf Skandia med temat ”Hur skapar vi en digital värld där vår tid känns meningsfull och välinvesterad?” Det tycker vi är en bra grej att tipsa er om!

Under kvällen pratar hjärnforskaren Sissela Nutley om hjärnans formbarhet, uppmärksamhet och relationen till sociala medier. Martin Forster, som är psykolog och författare, pratar om hur du löser skärmkonflikter i familjen. Siri Helle, som också är psykolog, pratar om hur du blir smartare än din mobil. Elin Wallberg Waldenström som jobbar med innovativ teknik för att lösa samhällsproblem är också på plats och inspirerar. Sist men inte minst visas ett utdrag ur musikalen ”Det Syns inte” som skildrar hur vi egentligen mår och vad som händer i hjärnan när vi flyttar våra naturliga sätt att interagera till digitala forum.

Time Well spent Sweden verkar för en värld där tiden vi lägger på digitala tjänster känns meningsfull och väl investerad. De startade med inspiration och godkännande från den amerikanska organisationen Time Well Spent som är en del av Center For Humane Technology.

Biljetterna till eventet den 15 mars kostar 100 kr och finns att köpa här.