Begreppet Tillväxthack eller Growth hack, som det heter på engelska, handlar om att skapa tillväxt i en digital tillvaro där utvecklingen går fort. Det gäller att anpassa sig och kunna alla smarta knep för att nå sina mål och då är alla hack tillåtna.

Om du vill få stenkoll på tillväxthackande så borde du läsa Josh Fechters The Bamf Bible. Det är ett massivt PDF-dokument fyllt med knep och trix. En del av dem känns just som hack och frågan är hur länge de kommer vara aktuella. Andra är mindre specifika och ger råd och tips kring digital marknadsföring i stort.

Innehåll i The Bamf Bible

The Bamf Bible är gratis, men som alltid när något är gratis är det du som användare som är valutan. För att få ladda ner boken måste man be om en länk via messenger där man sedan får lämna sin e-postadress för att få en nedladdningslänk. Jag tycker dock att Josh gjort ett bra jobb med materialet så vi kan hålla kontakten ett tag till.

Skaffa The Bamf Bible här