Om du är lika gammal som jag kanske du minns funktionen ”boss key”. Tanken är enkel – du sitter och spelar Arkanoid på jobbet när chefen helt plötsligt strosar förbi. Om du snabbt klickar på ”boss key” döljs spelet och ersätts av ett låtsas-diagram. Chefen blir lurad och du kan lugnt spela vidare. Supersmidigt! Nu vill vi på Bazooka önska alla er en slapp och skön jul genom att ge dig ett visuellt alibi i julklapp – Bazooka boss key!

Med Bazooka boss key kan du chilla ostört på jobbet och ändå se fullt sysselsatt ut på skärmen. Inte så dumt alls! Välj den Bazooka-roll som passar dig och låt oss göra ”jobbet”, så kan du ta det lugnt en stund. Kör storymode för att följa med i handlingen i det fiktiva projektet när vi gör en sajt åt herr Jod Knubbig och hans jultröja.

Från oss alla till dig, en riktigt chill jul!

jul.bazooka.se

ps. det färdiga mästerverket kan du se på friskskjorte.biz .ds