Pivot Yoga är det nya smarta klädmärket som lovar feedback på dina yogaövningar. Genom små sensorer i kläderna får du feedback på om du utför yogapositionen rätt. Pivot Yoga säger att deras kläder ska se ut, kännas, andas, tvättas och prestera precis som vanliga yogakläder.

Förutom de inbyggda sensorerna i kläderna har Pivot Yogas kläder dessutom en trådlös koppling till företagets mobilapp. I appen finns online-yogaklasser och sensorerna i kläderna skapar en ”live avatar” av din kropp som visas i videon för den onlineklass du går, så att du kan jämföra dina rörelser med lärarens.

Appen är också röststyrd så att du kan säga till den att pausa och starta. Du kan också prata med appens assistent genom att säga ”Pivot, how’s this look?”, då svarar assistenten genom att rätta till din hållning genom att exempelvis säga ”Move your right knee six inches”.

Kläderna laddas via USB och funkar med 2.4Ghz WiFi. Kläderna är gjorda av aluminium, läder, tyg och plast, finns i storlekar från XS till XL och kostar 99 dollar för top och tights, utöver det kostar de tillhörande onlineklasserna 19 dollar i månaden.