I veckan har det varit mellanårsval i USA. I vissa vallokaler får de som röstat ett klistermärke med texten ”I voted” att sätta på sin tröja för att stolt visa upp att de använt sin rösträtt. Det är däremot långt ifrån alla vallokaler som erbjuder klistermärken, och det höga deltagarantalet i år gjorde att klistermärken tog slut hos vissa vallokaler.

Att av en eller annan anledning förnekas ett ”I voted”-klistermärke gör vissa valdeltagare ledsna. Det ville illustratören Gale Galligan göra något åt. Hon gick ut på sin Twitter (@robochai) och skrev att hon kunde rita ett ”I voted”-klistermärke till de som blivit utan.

”Did your polling place neglect to give you a sticker? Reply here and I’ll sketch out a garbage on for you. Print it out, tape it to your shirt, you’ll be good to go”, skriver Galligan på sin Twitter.

Erbjudandet blev otroligt populärt och Galligan ägnade valdagen åt att snabbskissa flera roliga och söta ”I voted”-klistermärken.