På senare år har sociala plattformar implementerat algoritmer som anpassar det du ser i ditt flöde baserat på de inlägg som du troligtvis kommer att engagera dig i.

Men, inte alla gillar att inläggen inte kommer i kronologisk ordning. Twitteranvändaren Emma Kinema tog problemet i egna händer och upptäckte att hon kunde stänga av algoritmen och få sitt flöde i kronologisk ordning genom att mute:a orden ”suggest_recycled_tweet_incline” och ”suggest_activity_tweet” i sina inställningar på sitt konto.

Hon delade med sig av sin upptäckt i en Tweet som i skrivande stund fått över 18 000 retweets och fler än 46 000 likes. Uppenbarligen är hon inte den enda Twitteranvändaren som vill kunna välja ordningen på sitt flöde.

Och, Twitter lyssnade! Nu kommer de med en ny funktion som tillåter dig att välja om du vill att ditt flöde visas i kronologisk ordning eller bestämt av Twitters algoritmer.