Det händer mycket inom röststyrd teknik just nu och rykten säger att Spotify är påväg att lansera sin första hårdvaruprodukt någonsin. Enligt nyhetssajten The Verge har ett stort antal Spotifyanvändare vid olika tidpunkter fått ett ”erbjudande” via sin Spotify-app om en ny produkt som kan komma att inkluderas i månadsavgiften.

Bilden ovan visar en spelare som ser ut som en liten ”puck” vilken man fäster på instrumentbrädan i bilen och som gör det lätt för bilförare att använda Spotify ute på vägarna. Enligt vissa rykten ska den även fungera oberoende av en mobiltelefon, via 4G-nätet.

Spotify har avböjt att kommentera när The Verge har ställt frågor om saken så i nuläget vet man inte mer. Dock skickade Spotify i fredags ut en pressinbjudan till ett event den 24 april då företaget ska ”tillkännage en nyhet”. Så om ett par veckor vet vi förhoppningsvis mer!

Bild: The Verge