Pop Camera är appen för dig som gillar att knäppa foton i vardagen och leka runt med filter och andra bildredigeringsfunktioner i appar.

Appen har funnits i några år men har kanske inte upptäckts av så många ännu. Foto-appen tillåter dig att ta bilder i olika ”modes” som ger effekter på dina bilder som efterliknar de ”defekter” som man ofta ser från billiga engångskameror och liknande, såsom ljusläckor och vignetter. Alltså sådana effekter som numer är trendiga att ”dekorera” sina Instagrambilder med.

Med Pop Camera kan du också fotografera flera bilder i en sekvens, upp till 16 bilder som kombineras till en bild. Bilderna kan tas i antingen kvadratisk eller rektangulärt format och med olika exponeringsalternativ.

Appen finns dessvärre bara för iPhone och kostar 1.99 dollar i App Store. Vi hoppas att en Android-version är på väg också.