Elvie – ett droppformat träningsredskap för ditt inre!
Få saker låter så oskönt och osexigt som knipövningar! Det, plus att musklerna som ska tränas varken syns eller känns, leder till att vi tränar utsidan men glömmer bort insidan. Men nu finns alltså Elvie – ett droppformat träningsredskap för ditt inre! De stilrena knipkulorna kopplar du enkelt upp till en kostnadsfri app som sedan guidar dig igenom träningspassen.

Hur funkar det?
Elvie reagerar på dina muskelrörelser och är designad för att vara både liten och bekväm. Appen mäter dina rörelser, ser till så att du tränar rätt muskler och låter dig utmana dig själv. Träningarna är utformade som varierande spel för att du ska få ut så mycket som möjligt av din bäckenbottenträning – och ha roligt samtidigt! Ett träningspass tar bara 5 minuter att genomföra och du kan själv ställa in hur ofta du vill bli påmind om att det är dags igen.

Elvie ligger på ca 2000 kr men till och med den 18/2 erbjuder mshop.se 300 kr i rabatt om man anger koden STYRKEBYRAN18. Elvie levereras i ett elegant fodral som också fungerar som laddningsdocka. Läs mer om Elvie här.