Igår släppte Trello en liten alla hjärtans dag-present till sina användare. Äntligen har de implementerat en funktion som gör att du kan svara med emojis på kommentarer i Trello-kort!

Är du bekant med Slack eller Facebook messenger känner du säkert igen funktionaliteten. Emoji-reaktioner gör det enkelt och snabbt att svara på en kommentar genom att exempelvis ge en 👍  till en idé eller kommentar, visa din uppskattning med till exempel ett 🙌  eller ❤️  för något en kollega gjort bra. Eller visa att du sett och läst en kommentar ✅  , utan att behöva klicka i inputfältet, skriva en kommentar och klicka på skicka.

Emoji-reaktionerna fungerar på precis samma sätt som i Slack och Facebook messenger. Under respektive kommentar på ett kort i Trello ser du en liten smiley, klickar du på den får du upp en samling emojis som du kan välja som reaktion till kommentaren. Har en kommentar redan fått en eller flera emoji-reaktioner kan du klicka på någon av dem för att förstärka reaktionen.

Toppengrej, tack Trello!