Det dök upp en jätterolig tjänst på internet för att belysa hur mycket det kostar att bygga en app. Tjänsten/guiden ställer ett par grundläggande frågor om appen du har tänkt utveckla, exempelvis om du vill ha inloggning, ska appen ha koppling mot en webbsida, ska appen se unik ut eller använda standardutseende, ska det finnas sociala kopplingar, osv. Det är faktiskt riktigt roligt att gå igenom guiden för att få ett ungefärligt estimat på ett app-bygge.

Just estimat jobbar vi med varje dag tillsammans med våra kunder, vi funderar, skissar, ritar och konceptar. Allt för att kunna estimera hur mycket utvecklingen av en tjänst kommer kosta, vi ser inte våra kunders projekt så svart-vita som den här tjänsten får det att framstå. Men vi hittar gärna synergier mellan projekt så vi får mer tid över till att göra det unika för varje kund.