Nutidens teknik implementeras ofta i gamla uppfinningar för att skapa produkter med modern funktionalitet men som har ett trendigt nostalgiskt utseende. Som att koppla en app till en gammal tavla som flippar bokstäver och siffror, till exempel. En sådan som fanns på flygplatser eller tågstationer för…ganska många år sedan. Vestaboard har gjort just det, alltså satt nutidens tekniska snurr på en klassisk gammal ”split-flap display”. Med en app kopplad till tavlan kan du skicka meddelanden till den, få uppdateringar eller visa mönster och färger.

Du kan till exempel flippa slumpmässiga motiverande citat, läsa Twitter-uppdateringar, få översikt av dagens möten eller granska veckans matsedel på din Vestaboard. Är ord inte riktigt din grej kan du istället njuta av ett mönster eller din favoritfärg.

En sådan här vill vi ha på kontoret för pepp och för kärleksbomberna som delas ut bland kollegorna på våra måndagsmöten!