Ett av Elon Musks företag, Boring Company (samma företag som gräver tunnlar under LA) har påbörjat försäljning av eldkastare. En eldkastare, eller ”flamethrower” på engelska, är alltså ett slags vapen som skjuter eld. Liknande något du kanske sett i en zombiefilm. Elon Musk nekar däremot till ryktena om att han i hemlighet håller på att skapa en zombie apokalyps för att driva på försäljningen av eldkastare.

Hittills går Boring Companys eldkastare att förhandsbeställa och – zombie apokalyps eller ej – verkar folk som galna att få tag i dem. Elon Musk Twittrade flitigt igår i takt med att beställningarna rasslade in, de är nu uppe i över 10 000 förhandsbeställningar och en försäljning på 3.5 miljoner dollar.

Så vitt vi vet är världen inte på väg att intas av zombies, så vad alla dessa 10 000 personer har tänkt använda sina eldkastare till vågar vi inte tänka på.