I går släppte Google experiment-appen Selfissimo! (Android & iOS) som ska hjälpa dig att ta den ultimata selfien. Om techjätten får som de vill är det slut på selfies tagna i exakt samma vinkel och med samma minspel, Selfissimo! tar nämligen en bild varje gång du väljer en ny pose och fortsätter ta bilder tills du trycker på skärmen. Resultatet av din selfie-stund blir en fotobås-liknande bildserie i svart-vitt, redo att publiceras i alla kanaler.

Google kallar släppet för ett ”appsperiment” och är ett av flera app-släpp med fokus på teknik som Google utforskar just nu. Två andra appar fanns med i releasen igår, Storyboard (Android) som lägger ditt videoklipp i serietidningsliknande ramar och Scrubbies (iOS) som låter dig skapa video-loopar genom att ”scratcha” som en DJ. Och just eftersom det handlar om experiment är man väldigt mån om att få in feedback och tankar om selfie-appen. Så vill du säga ditt, ladda ner och strike a pose!