Åh, stunden vi alla har väntat ett helt år på – nu är det här – ditt musikår på Spotify 2017! Precis som tidigare år ger Spotify dig en grafisk och lekfull sammanfattning av ditt musikår. Bland annat får du se hur många minuter du har lyssnat under året, hur många olika låtar du har lyssnat på och hur många du har skippat. Dessutom innehåller din sammanfattning ett litet quiz – har du koll på ditt eget musikår och vilka låtar och artister du lyssnade på mest? Självklart har de sammanställt en lista av dina bästa låtar under året, och som en bonus får du dessutom en lista på låtar du kanske har missat, men som passar in på just din musiksmak. Några av oss har testat i mobilen också och upptäckt att det inte fungerar så bra där – kanske något att tänka på nästa år Spotify? Hur som helst – så kul grej! Vi vet vad vi kommer att lyssna på resten av året.