UPDATE 2018-03-01

Vi har fått resultatet från Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie Årets Byrå och vi är vi så otroligt glada och stolta över att ha fått det bästa resultatet sedan 2013; 8,54 av 10 möjliga poäng, wohooo och TACK alla kunder! De högsta poängen fick vi i kategorierna engagemang, kreativitet och leveranssäkerhet.

*******

Bazooka har tre effektmål för 2017/2018. Ett är förstås kopplat till lönsamhet, men de två andra handlar om något som vi ser som våra viktigaste framgångsfaktorer – medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet. I dag fick vi ett värmande kvitto på att vi är på rätt väg – våra kunder har nämligen varit med och nominerat oss till Årets Byrå 2018! Vi har fint sällskap av Antrop, Creuna, Doberman, Limetta, Maverick by Sigma och River i vår kategori. Vilket gäng va?

Det här känns fantastiskt roligt och vi är ett stolt gäng på kontoret idag. Stort tack till alla er vi jobbat med under året! Vi ser fram emot ett spännande 2018 och inte minst Årets Byrå-galan den 21 februari.