Igår anordnade Google ett event i San Fransisco där företagets nya produkter presenterades. Bland annat kommer nya versioner av Pixel-telefonen, en lifelogging-kamera, trådlösa in ear-lurar och en ny laptop.

Men det vi tyckte var mest spännande var att man visade upp en ny mindre version av den smarta assistenten Google Home. Den nya familjemedlemmen heter Google Home Mini och har samma funktionalitet som storesyrran, men är mindre och kommer att kosta 49 dollar. Din egen virtuella assistent kan styra dina uppkopplade enheter, bland annat spela musik, beställa taxi, berätta hur vädret ska bli, tända lampor, dra igång en serie på din TV, hjälpa dig att söka på nätet och ringa upp personer i din kontaktbok. Kan det här vara en av aspiranterna på årets julklapp-listan kanske? Kolla in själv: