Hej och välkommen till Bazooka Annie! Sedan ett par veckor är du kontorsansvarig på Bazooka, berätta vad du gör?
Tack snälla, supermysigt att vara här! Planen är att jag ska pyssla om allt och alla på byrån och göra det trivsamt, härligt och välkomnande – både för bazookianerna och våra gäster.

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag har lång erfarenhet av olika administrativa assistent-roller på byråer som DigitasLBi, Lowe Brindfors, i eventbranschen på Octagon och tidigare på Nordens då största eventbyrå Creator Momentum, samt HRM- och fastighetsvärderings-företag. Jag har haft en massa spännande roller; office coordinator, office manager, backoffice-ansvarig, produktions-/projektledarassistent, eventpersonal-ansvarig, intern informatör, webmaster, ekonomi-, rekryterings- och VD-assistent/”allt-i-allo” och sekreterare/assistent. Phu!

Du är ju en stjärna på att ta hand om oss, men vad gör du när du inte jobbar för att själv må bra?
Jag gillar att pyssla, inredningsfixa och mysa hemma i huset ”ute i skogen” med familjen, gå sköna promenader med hunden och att dra på MC-stället och köra min Yamaha Dragstar 1100 Classic. Jag fullkomligen ÄLSKAR loppisar, att fynda och återanvända fina gamla saker och att måla och renovera mina loppisfynd. Annars tycker jag väldigt mycket om att rita och måla generellt.

Finns det något vi inte vet om dig än?
Mjaaao, jag kan inte vara utan min iPhone. Helt fast! Jag måste hålla koll på Pinterest, Facebook och andra digitala ”verktyg” som gör livet enklare och roligare. Annars så har jag några bra talanger som kommer bra till hands i min roll. Jag skriver supersnabbt på tangentbord, har någon typ av helikopter-split-vision – jag ser, registrerar och kommer ihåg saker utan att direkt tänka på det och så tänker jag upplevelse och användarvänlighet i saker runt mig hela tiden.

Just det – du har ett tydligt mindset?
Japp, life is in the details!

Har du några drömmar du kan berätta om?
Jag tycker att det vore coolt att kunna streetdance, vill gärna prova att dreja, hoppas på att uppleva några fler fantastiska resmål och skulle vilja lära mig lettering, att texta/rita olika typer av handstilar, snygga bokstäver och kalligrafi. Annars kämpar jag med att gå och lägga mig innan midnatt, lite av en dröm, haha!

Stort tack Annie – och välkommen hit!