2015 – musikens år.

Tidigare i veckan lät Spotify oss ta reda på hur vårt musikår 2015 har sett ut.
Här på Bazooka blev det direkt battle om vem som haft mest lyssnad tid.
Vårt rekord: 68 000 minuter. Vad blev ditt?

spotify

Alla kartnördar – se hit!

Funderar du ofta på vilken som är den längsta raksträckan du kan färdas utan att korsa vatten? Eller hur världen kommer att se ut om koldioxidutsläppen fortsätter som de gör nu? Här finnas alla svar och lite till!

vagabond

Årets mesta youtubeklipp

Varje minut laddas 400 timmar material upp på Youtube och varje vecka besöker 3,8 miljoner svenskar plattformen. I veckan presenterades listan över de mest sedda klippen i Sverige. Topplistan innehåller bland annat en galopperande snopp och en häftig snippa – hela listan hittar du här!

youtube

Kolla på Netflix vart du än är!

Har du också saknat Netflix på semestern? Inte länge till! EU håller nämligen på att ta fram ny lagstiftning gällande upphovsrätten i EU-länder. Ett av förslagen innebär att streamingtjänster inte längre skall behöva geoblockera sina tjänster i olika länder. Himlans bra!

netflix

God jul önskar Bazooka!

Sist men inte minst (!!) vill vi i år att ni är med och tillsammans med oss skapar världens störta julkort.
Vi har byggt en sajt, vi har riggat en robot, vi har laddat med färgpennor och vi har ordnat med livekameror – nu är det bara ni som fattas! Från och med måndag den 14 december kommer vi alla kunna gå in och rita våra god jul-hälsningar – håll utkik i våra sociala kanaler för mer info!

julkort