En ovanligt bra robot

En robot som livnär sig på alger och utspilld olja? Jadå! Nu är den här, roboten som i framtiden förhoppningsvis kommer hjälpa oss att rensa upp i förorenade vatten.

Vad händer 2016?

Vi har kikat i spåkulan och listat fem spännande digitala trender vi tror att vi kommer att få höra mycker mer om under 2016, spana in!

Svårt att välja film? Cinesift hjälper dig.

Hett tips för dig som har svårt att hitta en passande film för kvällen: Cinesift låter dig välja vilka genre du vill, eller inte vill, kolla på. Vidare får du bestämma vilket år filmen skall vara ifrån samt vilken streamingtjänst du vill använda. Perfekt för alla mörka popcornkvällar som hösten nu bjuder oss på!

Internetdagarnas guldkorn

I måndags var det dags för vår interaktionsdesigner Henrik att kliva upp på Internetdagarnas WordPress-scen och prata om hur du kan göra din webbplats ännu bättre. Här kan du se årets keynote-talare och deras presentationer i sin helhet.

Snart är det jul!

Sist men inte minst har vi på kontoret börjat smida riktigt spännande planer på hur årets julkort från Bazooka skall se ut. Håll utkik – fortsättning följer..

Ha en fin helg vänner!