skii_goggles

Världens första augmented reality (AR) skidglasögon på indiegogo!

Såhär års är det många som åker skidor. För den som älskar teknik, sport och spel finns det en ny innovation (RideOn) som ska göra upplevelsen lite roligare. Glasögonen kan till exempel skapa hinderbanor / utmaningar för den som är ute i backen. Spännande, tycker vi!

kickbox

Adobe vill hjälpa sina anställda att kickstarta sin innovation.

Hur kan  man uppmuntra sina anställda att vara mer innovativa? En mystisk låda och 1,000 dollar att spendera utan några frågor från chefen, verkar vara svaret. Förhoppningen är att dessa lådor ska hjälpa företaget att hitta nästa succéprodukt.

adware_lenovo

Lenovo <3 spyware

En snackis som få missat är att Lenovo säljer sina datorer förinstallerade med ett adware som kallas Superfish. Systemet (som installeras automatiskt när man startar datorn för första gången) påverkar reklamen som visas vid google sökningar och kan potentiellt tjuvlyssna på krypterad internettrafik.