Bazooka söker löpande seniora webbutvecklare med minst 4 års erfarenhet av olika typer av projekt och programmeringsspråk. Du är van vid både stora och små webbprojekt och tycker om att lära dig nytt. Vi jobbar främst med PHP och C# så djup kunskap i något av dessa programmeringsspråk är ett krav, kan du dessutom andra språk som t.ex. Java, Objective-C eller Python är det ett plus i kanten. Du har även erfarenhet av någon av de vanligaste CMS verktygen vi arbetar med (EPiServer, Drupal, WordPress).

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, kommunikativ, nyfiken, kvalitetsmedveten och uppdaterad. Vi erbjuder en skön, kreativ och trevlig arbetsplats vid Mosebacke torg på Södermalm. Utvecklingsmöjligheterna är stora, uppdragen är utmanande och våra medarbetare är schyssta och duktiga.

Tjänsten är en heltidsanställning. Intervjuer sker löpande och tjänst tillsätts när rätt kandidat är funnen.

Skicka ett mail till jobb@bazooka.se om du är intresserad, vi väntar ivrigt på din ansökan!

Önskad profil, yrkeserfarenhet och utbildning:

  • Minst 4 års relevant yrkeserfarenhet
  • Utbildning inom systemutveckling, webbutveckling eller liknande är meriterande
  • Förutom PHP eller C# är kunskaper i följande meriterande: Java, Objective-C, Python, Javascript, HTML5, CSS3,Episerver, Drupal, WordPress, Git

Om Bazooka:

Bazooka har funnits sedan 1996 och är en av Sveriges första digitala byråer. I dag är vi 28 personer som erbjuder en mångårig erfarenhet om hur man planerar, formger, bygger och lanserar alla typer av lyckade digitala lösningar. Tillsammans är vi en bra mix av utvecklare, designers, strateger, affärsutvecklare, kommunikatörer och projektledare med några saker gemensamt – vi älskar Internet, vi är nyfikna, vi kan det senaste och vi jobbar målinriktat och enträget.  Som oberoende leverantör har Bazooka varit inblandad i flera av Sveriges största webbsatsningar, för närvarande arbetar vi med kunder som Regeringskansliet, UD, MTV, Newsmill, Sony Mobile, Stockholms Filmfestival, Barnombudsmannen och Judiska Teatern.