Idag klockan 17.55 sänds första avsnittet av Vardagspuls på TV4 med Kristin Kaspersen och Agneta Sjödin som programledare. Samtidigt lanseras sajten vardagspuls.se som Bazooka har tagit fram.

Vardagspuls.se kommer under 2015 bli en omfattande mötesplats för dig som är intresserad av mat, motion och en hälsosammare livsstil. Plattformen kommer innehålla allt från inspirerande recept till kost- och motionsloggar. Vi på Bazooka är superstolta över vårt arbete med vardagspuls.se. Vi har jobbat med strategi, frontend- och backendutveckling, grafisk form och webbdesign. Vi har även haft bazookianer som projektledare både på uppdragsgivarens sida och vår egen.

Calle Stenfelt, AD

– Det har varit ett roligt projekt. Framförallt för att det är en redaktionellt tung sajt som samtidigt behöver vara flexibel och där webbredaktörerna själva ska kunna forma innehållet.

De erfarna redaktörerna på vardagspuls.se ska kunna arbeta på samma sätt som en nyhetsredaktion och kommer kontinuerligt att fylla sajten med innehåll och det ska även finnas utrymme för annonser. Vi hoppas att vår kompetens ska kunna hjälpa till att nå ut och inspirera fler vardagspulsare.
Och som om en ständigt uppdaterad och personlig hälsoplattform inte räckte kommer TV4 att sända ett dagligt program lett av profilerna Agneta Sjödin och Kristin Kaspersen. Du kan följa programmet varje vardag klockan 17.55.

Vardagspuls på Nyhetsmorgon

vardagspuls_tv4