Hej Henrik, välkommen hit! Berätta, vem är du?
Tack! Ja vem är jag, vilken filosofisk fråga. Jag gillar rå humor, rå fisk, interaktionsdesign och brinner för att göra saker enkla och snygga för användarna. Annars så föredrar jag hotell framför tält, dry martini framför sudoku, Homeland framför På spåret och New York framför att deklarera.

Hur hamnade du på Bazooka då?
Jag drev eget länge, men började snegla på att gå över till att bli anställd, om jag hittade en skönt ställe. Ett ställe i rätt storlek, med bra medarbetare och roliga kunder. Då dök det här jobbet upp och det kändes som att det var en bra match på flera plan.

Okej bara en fråga till, vad inspireras du av på internet?
Jag inspireras av att internet numera inte bara är ett ställe där vi konsumerar innehåll utan även är en plats där vi kommunicerar och publicerar eget. Jag gillar också att vi som användare ställer krav på både användarvänligheten och känslan. Lite mer konkret kan jag inspireras av bra digitala idéer, snyggt genomförda applikationer som tex Clear och Rise, men även roliga kattklipp.