Hej Fredrik, välkommen hit! Berätta, vem är du?
Jag är en 38-årig programmerare, musiker, nörd och pappa som bor i Årsta. Ursprungligen från Sundsvall men Stockholmare sen över 15 år och sedan länge rotad i Årsta. Jag och Bazooka är faktiskt jämngamla i internetålder, jag började jobba med webb 1996.

Coolt, 1996 var ett stort år!
Vad har du gjort sedan dess?

Jag började faktiskt jobba som formgivare, men gillade programmering och fastnade för det och är numera självlärd programmerare. Nu senast kommer jag från Avantime där jag jobbat med .Net och EPiServer-utveckling. Annars har jag spenderat mycket tid i IT-bubblan, varit på Utbildningsradion och drivit webbyrå.

Men du, annars är musik din grej va?
Ja, det kan man nog säga. Jag har drivit en klubb med fokus på chipmusik och tidigare gjorde jag musik på Nintendo Gameboy under artistnamnet Cornbeast. Just nu ligger det projektet lite på hyllan men tidigare om åren spelade jag konserter och släppte musik på nätet. Just nu håller jag på att lära mig elektronik och att bygga analogsyntar. Jag har en hörna hemma med en massa syntar, skissblock, elektronikbyggen och sladdar.