Vad fint att du är här! Berätta, vem är du?
Jag är en dalatös som blev nollåtta mot min vilja. Idag är jag dock oerhört tacksam över det!  Jag hade en dröm som liten om att bli veterinär, kom av mig lite på vägen och utbildade mig till sminkös istället. Halkade faktiskt in i den digitala världen på ett bananskal, men insåg snabbt att det är där det händer och här är jag kvar!

Vad ska du göra på Bazooka?
Jag ska projektleda olika projekt, smått som stort.  Både nya spännande saker, men även sådant som är mer av löpande karaktär.

Vad har du gjort tidigare?
Närmast kommer jag från Expressen.se där jag arbetade som kampanjkoordinator för digitala kampanjer mot mediabyråer och direktkunder. Dessförinnan arbetade jag inom försäkringsbranschen, självklart med djurförsäkringar eftersom de äger lika stor rätt till en bra försäkring som vi tvåbenta varelser. Jag har även arbetat inom den digitala rekryteringsbranschen på Monster och hunnit  göra ett avstamp i printvärlden på tidningen ELLE som assisterande skönhetsredaktör.

Du heter Fisk, gillar hästar och har jobbat med djurförsäkringar. Vilket är egentligen det bästa djuret?
Hm, bästa djuret är svårt. Men jag har en egen byracka,  så om jag måste välja blir det hund, det klarar jag mig helt enkelt inte utan. Men hästen kommer som en oerhört stark tvåa.

Och för att klara av det direkt, vilket är det roligaste skämtet du hört om ditt efternamn?
Jag har varit ganska skonad från skämten under skolåren faktiskt, konstigt nog. Numera har jag ett fåtal nära vänner som fått tillåtelse att kalla mig ”fishy”.