Vad ska du göra på Bazooka?

– Jag ska främst arbeta med frontend-utveckling, den delen av webbutveckling som användaren mest kommer i kontakt med.

Vad har du för bakgrund?

– Jag har flera års bakgrund inom webbutveckling i Finland men har även arbetat en del inom filmbranschen.

Hur hamnade du på Bazooka?

– Att flytta till Stockholm har varit en dröm sedan jag var yngre men jag har alltid haft fullt upp med andra projekt. Av en slump kikade jag in på Bazookas webbplats och kände att det var ett intressant företag med trevlig personal, så jag sökte den utlysta tjänsten som frontend-utvecklare .

Vad gör du när du inte jobbar då?

– Förutom att koda på egna projekt så tycker jag om att fotografera.

Du är ju namne med Benjamin Horn(e) i Twin Peaks, finns det några andra likheter mellan dig och denne affärsman och charmör?

Haha, det har bara hänt vid tre tillfällen att någon har påpekat att vi heter samma sak, två gånger här på Bazooka och en gång i Finland. Och sen har jag faktiskt aldrig tittat på Twin Peaks så jag vet inte om vi har fler likheter tyvärr.