Om Bazooka

Att välja byrå är ett stort beslut – vi vet! Bazooka har jobbat med kreativa och hållbara digitala lösningar i 20 år och vårt mål är att du som uppdragsgivare ska bli framgångsrik, stolt och lycklig. Vi tycker om att arbeta tight, transparent och agilt. Detta gör vi genom att mixa utvecklare, designers, ux:are, strateger eller vilken kompetens som nu krävs för uppdraget i ett samma team. Vad vi alla har gemensamt? Vi älskar digitalt.

webb

Webb

Webb – känns det stort? Det är det också. När du är i behov en ny webbplats finns det massvis av delar som behöver vara med. Vår skalbara arbetsprocess gör det möjligt för dig som uppdragsgivare att ta del av hela paketet – eller enbart den del just du behöver. Vi utvecklar allt från enklare kampanjer till stora komplexa lösningar.

Och vet du vad? Hittills har vi faktiskt inte stött på något som vi inte kunnat lösa.

Vad vi gör

Analys, Strategi, Koncept, UX, Design, Utveckling, Drift & Förvaltning

Episerver, Wordpress, Drupal, Umbraco och fristående plattformar

Appar

App

En app kan lösa problem, skapa möjligheter och förverkliga många bra idéer. Bazooka designar och utvecklar appar som låter användaren ta del av information genom unik interaktion och tydliga gränssnitt. Vi tror på stabil funktionalitet och ett starkt koncept. På så sätt blir våra kunder och i slutändan även deras kunder lite gladare och lite smartare.

Vad vi gör

Strategi, Koncept, UX, Design och utveckling

Apple iOS, Android, Phonegap

Se utvalda Projekt

Rinkside 3 UD Resklar
Branding

digital branding

Vi förstår vikten av att kunna kommunicera enhetligt och betydelsefullt. När vi tar fram grafiska profiler utgår vi från vad du vill kommunicera och till vem. Med ett relevant budskap till rätt målgrupp i rätt kanaler, har du mycket att vinna. Rent konkret handlar det om att förbättra den övergripande användarupplevelsen och bygga dig ett starkt varumärke.

Vad vi gör

Koncept, Design och Varumärkesarbete

Grafiska profil, logotyper, typsnitt, Infographics, Film

Se utvalda Projekt

Fouredge
IOT

IOT/Future lab

Bazooka brinner för det digitala, vilket leder till att vi ständigt testar nya tekniker redan innan våra kunder efterfrågar det. På vårt kontor bygger vi julkortsritande robotar, printar grejer i vår 3D-skrivare, kopplar upp blommor mot internet och öppnar dörren med Raspberry Pi. Nyfiken? Kom förbi så visar vi!

Vad vi gör

Raspberry Pi, Open CV, Wio link, AI, Robotar, iBeacon, NFC, Arduino

Ritrobot, fotobås, rapporterande blomma