v41 Coola saker vi hittat på internet

Apple börjar producera originalfilmer – först ut är Steven Spielberg!

2017.10.11

Apple börjar producera originalfilmer – först ut är Steven Spielberg!

Nu tar Apple klivet in i produktion av originalfilmer och -video. De vill ta sig an konkurrensen från både kabeltvföretag och streamingtjänster. Som första storprojekt har det nu blivit klart att iPhonetillverkarna ska blåsa liv i Steven Spielbergs antologiserie “Amazing Stories” som först spelades mellan 1985-1987. Produktionsbolaget Amblin Entertainment kommer att skapa 10 avsnitt av den nya serien med en budget på 5 miljoner dollar per avsnitt. Än finns inga detaljer på hur exakt Steven Spielberg kommer att vara involverad, med det ryktas att han kommer att figurera som exekutiv producent för serien.

Tina Eriksson
Tina Eriksson