Det låter knasigt, men det är sant! Med appen Skin Motion som lanseras i juni kan du faktiskt lyssna på dina tatueringar. Appen har en funktion som spelar in ditt favoritljud och genererar en grafisk ljudvåg. Du tar med dig din ljudvåg till en licensierad Skin Motion-tatuerare som tatuerar in den på din kropp. När tatueringen sen har läkt använder du appen och scannar ljudvågstatueringen och kan på så sätt höra ditt ljud när du vill.

Vid lansering kommer det att finnas 100 licensierade tatuerare redo att tatuera in ljudvågor och är du i branschen kan du ansöka om att få lära dig tekniken kring placering, storlek och begränsningar för ljudtatueringen och vara en del av revolutionen du också.

Vi klurar förstås på vad vi skulle välja för ljud…en favvolåt, mormors fniss eller kanske ett klassiskt modemblippande?